? Oferta Revelion - Byblos ***
cazare piatra neamt
cazare piatra neamt
cazare piatra neamt
cazare piatra neamt
INCHIDE
Te invitam intr-o vizita virtuala in BYBLOS




OFERTA REVELION 2015

Pensiunea Byblos este mereu pregatita sa satisfaca cele mai rafinate gusturi oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale la cele internationale. Atmosfera placuta si rafinata, meniurile variate precum si serviciile ireprosabile sunt cartea de vizita cu care pensiunea Byblos intampina si satisface cele mai exigente pretentii. Va oferim o petrecere de neuitat, plina de voie buna si muzica de toate genurile, in compania formatiei restaurantului. Atmosfera va fi animata cu focuri de artificii, la trecerea dintre ani. Colindatorii si uratorii vor prezenta un program artistic specific sarbatorilor de iarna.

VA PUNEM LA DISPOZITIE URMATOARELE PACHETE DE SERVICII:
  • CAZARE: 3 nopti ( 30 decembrie, 31 decembrie, 1 ianuarie ( a patra noapte se ofera gratuit);
    check-in dupa ora 13,00; check-out inainte de ora 12,00
  • MASA: incepand cu cina din 30 decembrie 2014 si terminand cu micul dejun din 2 ianuarie 2015; masa festiva din noaptea de Revelion
  • PRET: 800 lei de persoana cu avans rezervare 50%, numarul minim de persoane pentru rezervare este de 2 persoane, iar numarul de locuri disponibile este de 40.
  • NUMAI PENTRU NOAPTEA DE REVELION, 250 LEI DE PERSOANA
PROGRAMUL DE REVELION 2015 :
  • 30 DECEMBRIE 2014 PRIMIRE OASPETI: Placinte poale-n brau cu afinata; sampanie cu piscoturi de sampanie.
    CINA: piept de pui la gratar, cartofi taranesti, salata de varza ,clatite olandeze.
  • 31 DECEMBRIE 2014 MIC DEJUN: Bufet suedez. PRANZ: Ciorba de perisoare; Pulpa de pui la cuptor; Cartofi cu rozmarin la cuptor; Salata mixta.
  • MASA FESTIVA
    • APERITIV: Branza brie cu nuca si struguri; Prosciutto con melone; Rulada bucatarului; Somon marinat cu marar; Rulada muschi; Peperoni; Pastrama de curcan; Rulada de branza; File de pui cu legume asiatice; Nufar rosie cu crema de vinete; Muschiulet haiducesc; Sunculita taraneasca; Toba traditionala; Gujoane de pui; Barcute de ardei cu cascaval.
    • GUSTARE CALDA: Somon gratinat cu sote si legume julienne.
    • FRIPTURA: Muschiulet de porc asezonat cu ciuperci si sos gorgonzola; Friptura de curcan la tava; Orez cu mix de branzeturi; Salata de muraturi.
    • DESERT: Tort festiv cu specific italian; Fructe de cultura nucifere; Cafea expresso; Platou Magic cake.
    • OPEN BAR: Whisky, palinca, vin, sampanie, bauturi racoritoare, apa minerala, apa plata
  • 01 IANUARIE 2015 MIC DEJUN: Bufet suedez. PRANZ: Ciorba de burta sau ciorba de potroace; Cotlet de porc la tava; Orez sarbesc; Salata de sfecla rosie. CINA: Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta; Salata de varza murata; Papanasi cu smantana.
  • 02 IANUARIE 2015 MIC DEJUN: Bufet suedez.
VA ASTEPTAM CU DRAG!