? Oferta Revelion - Byblos ***
cazare piatra neamt
cazare piatra neamt
cazare piatra neamt
cazare piatra neamt
INCHIDE
Te invitam intr-o vizita virtuala in BYBLOS




OFERTA REVELION 2016

Pensiunea Byblos este mereu pregatita sa satisfaca cele mai rafinate gusturi oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale la cele internationale. O atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si servicii ireprosabile sunt cartea de vizita cu care pensiunea Byblos intampina si satisface cele mai exigente pretentii. Va oferim o petrecere de neuitat,plina de voie buna si muzica de toate genurile,in compania formatiei restaurantului. Atmosfera va fi colorata cu focuri de artificii, la trecerea dintre ani. Colindatorii si uratorii vor prezenta un program artistic specific sarbatorilor de iarna.

VA PUNEM LA DISPOZITIE URMATOARELE PACHETE DE SERVICII:
  • CAZARE: 3 nopti ( 30 decembrie, 31 decembrie, 1 ianuarie ( a patra noapte se ofera gratuit);
    Check-in dupa ora 13,00; Check-out inainte de ora 12,00
  • MASA: Incepand cu cina din 30 decembrie 2015 si terminand cu micul dejun din 2 ianuarie 2016; Masa festiva din noaptea de Revelion
  • PRET: 750 lei de persoana cu avans rezervare 50%, numarul minim pentru rezervare este de 2 persoane, iar numarul de locuri disponibile este de 40 persoane.
  • NUMAI PENTRU NOAPTEA DE REVELION, 200 LEI DE PERSOANA
PROGRAMUL DE REVELION 2016 :
  • 30 DECEMBRIE 2015
    PRIMIRE OASPETI: Placinte poale-n brau cu afinata; Sampanie cu piscoturi de sampanie.
    CINA: Pomana pocului, Salata de varza acra, Prajitura casei.
  • 31 DECEMBRIE 2015
    MIC DEJUN: Bufet suedez.
    PRANZ: Ciorba de perisoare; Pulpa de pui la cuptor; Cartofi cu rozmarin la cuptor; Salata mixta.
  • MASA FESTIVA
    • APERITIV: Terina de branzeturi; Prosciutto pe grisina; Rulada bucatarului; Somon invelit in dovlegel; Rulada muschi Peperoni; Pastrama de curcan; Chec aperitiv; Frigarui de mozzarella, cherry si oua prepelita; Muschiulet haiducesc; Sunculita taraneasca; Toba traditionala; Gujoane de pui; Barcute de ardei cu cascaval; Aspic asezonat.
    • GUSTARE CALDA: Saramura de pastrav cu mamaliguta.
    • FRIPTURA: Cotlet de porc in aluat asezonat cu ciuperci; Friptura de curcan la tava; Orez Arlechino; Salata de muraturi:ardei umplut cu varza,castraveti si gogonele.
    • DESERT: Tort festiv cu specific italian; Fructe de cultura nucifere; Cafea expresso; Platou Magic cake.
    • OPEN BAR: Whisky; Palinca; Vin; Sampanie; Bauturi racoritoare; Apa minerala; Apa plata.
    • 01 IANUARIE 2016
      PRANZ: Ciorba de burta sau ciorba de potroace; Sarmalute moldovenesti cu afumatura si mamaliguta si smantana.
      CINA: Ceafa de porc la gratar; Cartofi prajiti; Salata de gogosari cu conopida; Papanasi cu smantana.
    • 02 IANUARIE 2016
      MIC DEJUN: Bufet suedez.
    VA ASTEPTAM CU DRAG!